ЗА ПОРЪЧКИ И НАЛИЧНОСТ НА ПРОДУКТИ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛ:0887 26 75 35

 Ателие платна

Моят интерес към платната първоначлно беше провокиран от делтапланеризма. Човекът, който ме въведе и научи на професионално отношение и работа към платната беше пионерът в летенето с делтапланер и мой вуйчо – Емил Кърлев. Той е и първият българин конструирал и произвел далтапланер в България. През 1984г. Заедно с Емил Кърлев учавствах активно в създаването на единствената фабрика за производство на делтапланери у нас. Продукцията беше предназначена за клубовете в страната и износ за Германия.

Windsurfing


С опитът, който бях придобил и нарастналия интерес към уиндсъфа в България, пренесох познанията си за крилата към уиндсърф платната. Първоначално извършвах само ремонти. По-късно обаче, реших да запазя семейната традиция и конструирах и произведох първите мои модели Windsurf платна. Използвам професионални машини и оригинални материали за тях, с високо качество – Dacron, Monofim (с различна дебелина) и X-ply. Ателието, в което работя е просторно и чисто, съобразено с всички изисквания за качествена работа.

 

 

Kitesurf


Kitesurf ме грабна от мига на неговото появяване. Съчетанието между летенето и морето беше сбъдната ми мечта. Веднага започнах да работя по направата на кайт платна, както репарирането на всякакви видове кайт. Също така изработвам нови бладери по поръчка от материал TPUO,SO.

През 2002 заедно със Сава Чорбаджиев, използвайки авангардна компютърна програма за проектиране на Kite. Като приложих и дългогодишният си опит през лятото на 2003г. създъдохме първия Kite Prototype, който беше успешно изпробван и излетя над язовир Искър. По този начин продължихме с още три серии C-Kite, докато създадем марката PS, която беше рекламирана от младия и преспективен кайтист Боян. През 2005г. изработих първия Bow kite, който беше тестван на остров Cokceada в Турция.

През 2006 отидох да работя на остров Naxos в гърция. Изкушението беше огромно, тъй като знаех че условията за ветроходни спортове в региона са изключителни – необятни плажове със силен и постоянен вятър. На това място, заедно със спортен клуб Elisvos направих ателие за поправка и ремонт на всякакви платна – Kite, Wind, Yacht. В момента разработвам последно поколение Bow kite, а също и всички ситеми за управление, както в ателието на Naxos, така и в България.

 

Social

Горе

Върни ме горе

All rights reserved:Noworkteam